BH medijski servis
Islamski tumač snova – šta znači kad se sanja mačka?

Islamski tumač snova – šta znači kad se sanja mačka?

MAČAK u snu. Kaže se da on simbolizira slugu čuvara. Kaže se da mačak simbolizira i lopova medu ukućanima. Rečeno je da mačka simbolizira zlu ženu koja laska i koja je bučna, a isto tako simbolizira svakog onog ko kruži oko čovjeka, ko ga čuva, ko ga krade i potkrada i ko mu koristi i šteti. Ko sanja da ga je mačak ujeo ili ogrebao – prevariće ga onaj ko mu služi ili će ga zadesiti bolest. Ibn Sirin je rekao: – Mačak simbolizira bolovanje od godinu dana; ako je mačak divlji, bolest je teža. Mirna mačka simbolizira godinu koja će se provesti u udobnosti i veselju. Divlja mačka simbolizira tešku godinu koja podrazumijeva i tegobu i sreću.

Prolijevanje krvi nakon što vas je mačka ogrebala ili izgubiti oko od mačijih kandži: Čuvajte se neočekivanog neprijatelja!

Islamski sanovnik

Prodaja mačke: sanjar će potrošiti svoj novac.

Jedenje mačjeg mesa: naučit ćete magiju.

Pretvorba u mačku: Zaradit ćete za život nezakonitim postupcima i krađom.

Mačka koja ulazi u kuću: razbojnik će provaliti. Što god mačka uzme u snu provalnik će ukrasti.

Uzimanje mačjeg mesa ili masti: dobiti će novac od lopova ili će dobiti nešto ukradeno.

Borba protiv mačke koja ugrize ili ogrebe sanjara: Duga bolest ili duboke nevolje praćene olakšanjem. Ako je mačka bila savladana, oporavak će doći brže. Obrnuto je također istinito.

Mačka i miš međusobno se slažu, kao u slučaju vuka i ovaca: (1) Licemjerje. (2) Nema više straha od neprijatelja. (3) Vladar će biti pravedan prema svojim podanicima. (4) Svijet će se okrenuti naopako.

Simbolizira slugu i čuvara, zlu ženu koja laska i svakog onoga koji kruži oko čovjeka, krade ga, potkrada, koristi mu ili šteti. Sanjanje mačka – bolovanje od godinu dana; divlji mačak – bolest još teža; mirna mačka – godina koja će se provesti u udobnosti i veselju; divlja mačka – teška godina koja podrazumijeva i tegobu i sreću; a koga mačka ujede ili ogrebe – prevarit će ga onaj ko mu služi ili će ga zadesiti bolest.

Šta znači kad se sanja umrla osoba?

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.