BH medijski servis
Islamski tumač snova – šta znači kad se sanja sestra?

Islamski tumač snova – šta znači kad se sanja sestra?

Ko sanja da mu je umrla sestra oživjela – to znači da će mu se neko odsutan vratiti sa puta i da će mu stići radost, shodno riječima Uzvišenog: “I reče (Musaova majka) njegovoj sestri: Slijedi ga! Pa ga ona ugleda iz daleka.” Ko sanja da mu je oživio tetak ili tetka bit će vraćeno ono što mu je pripadalo.

Sestre – Držanje dva hljeba u snu znači brak dviju sestara za jednog čovjeka, jedna za drugom. Tumač snova: Ibn Sirin

Brak s majkom, sestrom itd. Ako osoba sanja da se udaje za majku, sestru ili bilo koju takvu osobu s kojom je brak zabranjen, i takav san se usnije u bilo kojem od svetih mjeseci Qa’dah, Thil-Hidžah, Muiharram ili Rajab-to znači da će krenuti prema Meki i Madeeni. Ali ako takav san ne sanjamo ni u jednom od spomenutih mjeseci, to znači da će se prema rodbini odnositi ljubazno i dobro ih služiti. Ako se njegov odnos s njima prekinuo, onda će se ponovno uspostaviti. Tumač snova: Ibn Sirin

Ako vidite da vam je sestra umrla u snu, ne brinite, ovdje imamo tumačenje vašeg sna. Islamska interpretacija sna je da bi neka žena iz vaše porodice mogla biti u nekoj vrsti teškoće. Ako sanjate smrt svoje sestre, koja je zapravo umrla u vašem snu, ali je u stvarnom životu još uvijek živa, i osjećate tugu, onda to pokazuje da trebate kontrolisati pokazivanje svojih istinskih osjećaja jer će to vjerojatno nauditi drugima.

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.